Pasir Gudang

Ibu pejabat

Pejabat utama kami adalah di Bandar Pasir Gudang, Johor yang terletak di Tingkat 1-17, (di hadapan pintu masuk utama) Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang. Terdapat banyak agensi kerajaan di Pusat Transformasi Bandar (UTC) di bangunan yang sama, seperti Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Jabatan Imigresen dan Pendaftaran Negara (JPN).

Bangunan pejabat utama kami bersebelahan dengan Majlis Perbandaran Pasir Gudang ( MPPGbangunan, yang merupakan badan pemerintah yang bertanggungjawab merancang, mengatur dan mengawal pembangunan bandar serta kemudahan awam. MPPG menyediakan perkhidmatan kaunter pelanggan untuk semua jenis urusan pembayaran yang melibatkan cukai harta tanah, lesen, sewa, kompaun, dll. Kaunter pembayaran terletak di Tingkat 1 Menara Aqabah. Ia adalah bangunan ikonik Pasir Gudang dan juga bangunan tertinggi di kawasan ini.

Pejabat utama kami juga berhampiran dengan Taman Bukit Pasir Gudang. Tahunan Pesta Layang-Layang Sedunia diadakan di taman rekreasi awam ini. Acara ini mengalu-alukan penyertaan yang sangat berprestij dari pelbagai negara, termasuk China, Indonesia, Australia, Singapura, Jepun, Jerman dan Amerika Syarikat. Terdapat muzium mengenai layang-layang di taman bukit layang-layang. Hospital swasta dan kemudahan perubatan di Pasir Gudang seperti Hospital Penawar Pasir Gudang dan Hospital Pakar KPJ Pasir Gudang berjarak 5 minit dari pejabat utama kami.