Bandar Seri Alam

Cawangan

Pejabat cawangan kami terletak di no 15, Jalan Suria 7, Bandar Seri Alam, Johor Bahru, Johor, yang merupakan Pusat Bandar Pintar Pengetahuan.

Pejabat cawangan kami terletak di sebelah perkhidmatan perbankan, Bank Simpanan Nasional (BSN). Pejabat perbankan lain seperti Maybank, bank awam dan Bank Rakyat juga terdapat di kawasan pejabat kami.

Pejabat cawangan kami bertentangan dengan Bubble Bee Malaysia , kedai minuman jenama yang dimiliki oleh pelawak terkenal Malaysia bertukar menjadi pengusaha Shuib Muhammad dan penyanyi pemenang anugerah, Siti Sarah.

Kedai F&B terkenal seperti Der Cabin Bistro, Banafee @ Seri Alam, Bucida Garden Bbq & Steamboat, Starbucks dan McDonald’s berjarak 4 minit dari pejabat kami. Manakala, pusat membeli-belah basah dan kering seperti Tesco dan Pasar Hari Ini berjarak 3 minit dari pejabat cawangan kami.

Pejabat cawangan kami juga berdekatan dengan bangunan Seri Alam Properties Sdn Bhd, anak syarikat United Malayan Land Bhd ( UMLand). UMLand adalah pemaju harta tanah yang mapan di Malaysia.Bandar Seri Alam adalah Salah satu Projek UMLand. Hospital Pakar Kabupaten berjarak 4 minit dari pejabat kami. Regency Specialist Hospital adalah satu-satunya hospital swasta di Malaysia yang mempunyai Kecemasan & Trauma 24 jam.