Tentang kami

Cerita kami

Ditubuhkan pada tahun 1993, kami dimulakan sebagai pejabat rumah, sejak itu, kami telah dipercayai oleh lebih dari 100 ribu pelanggan selama ini.

Setia Risk berdaftar dengan Persatuan Insuran Am Malaysia (PIAM) dan Persatuan Takaful Malaysia (MTA). Kami menyediakan perkhidmatan untuk pelbagai insuran Peribadi dan Komersial, termasuk insuran Motor, insuran kesihatan, Kemalangan Diri, insuran Perlancongan, SME, insuran Marin dan banyak lagi.

Sejak
0
Dipercayai oleh pelanggan
0

Mengapa anda mesti memilih kami?

Dengan rekod prestasi yang kuat dan terbukti selama 20 tahun dalam industri insuran, Setia Risk berada pada kedudukan yang baik untuk memenuhi semua keperluan insuran anda. Di Setia Risk, kami percaya pada nilai teras Integriti kami, Kejujuran, Ketelusan, Inovasi dan Perkhidmatan.

Kami mengekalkan pasukan yang kuat dan terlatih untuk memenuhi nasihat peribadi untuk keperluan individu dan korporat. Kami yakin menjadikan insuran sebagai pengalaman tanpa gangguan bagi pelanggan kami, kami mendengar dan memahami pelanggan kami komited untuk menawarkan insuran terbaik namun paling berpatutan untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.

Kami percaya Insuran tidak semestinya mahal atau rumit, ia mesti baik .

Biarkan kami melakukan “INSURANCE SHOPPING” untuk anda.

Misi kami

Kami akan mengekalkan pasukan yang kuat dan terlatih berpandukan nilai teras Integriti, Kejujuran, dan Tumpuan Pelanggan kami.

Kakitangan Setia Risk

Kita akan dinilai bukan hanya dengan kata-kata kita tetapi juga oleh tindakan kita.